Streamer Shooter

Handheld streamer is hetzelfde product als de confetti shooter, echter met één belangrijk verschil. De lading van de streamer shooters bestaat uit rolletjes papier, ofwel streamers of serpentines. Voor de mensen die het product niet kennen behoeft het enige uitleg:

Een handheld streamer shooter bestaat uit:

  1. Een buis van geperst karton, verdeeld in 2 delen
  2. Een co2 cilinder onder hoge druk die zorgt voor een knal en stuwkracht voor de lading
  3. Papieren serpentines/slingers (papieren of metallic slierten van 1 cm x 10 m)

Het onderste deel van de buis bevat de co2 cilinder/patroon, de bovenste helft bevat de lading (confetti). Wanneer de 2 delen van de buis in tegengestelde richtingen worden gedraaid, wordt de co2 patroon ontgrendeld en komt er een grote druk vrij die zorgt voor het krachtig lanceren van de lading. Het bereik van de confetti varieert van 8 tot 20 meter afhankelijk van het formaat streamer shooter. Bij buitengebruik kunnen de weersomstandigheden dit beïnvloeden.

Richtlijnen:

De lading komt met een grote kracht vrij dus het is zeer onverstandig om de streamershooters op personen te richten. Een verstandige manier is om de streamer shooter omhoog te schieten voor een veilig en maximaal “wauw” effect.

Producteigenschappen:

 

Hoe te gebruiken:

  1. Houd het bovenste deel van de buis vast met de linkerhand
  2. Houd het onderste deel van de buis met de rechterhand vast
  3. Draai het onderste deel in de richting zoals staat aangegeven met een pijltje
  4. Boem!

Block title

uitreiking streamers shooter

Wie won in 2014? Afgelopen november werd tijdens een feestelijke uitreiking de Nederlandse Energie Maatschappij uitgeroepen tot winnaar. Ondernemers Harald Swinkels en Pieter Schoen ontvingen de prijs uit handen van burgemeester Ahmed Aboutaleb. De Nederlandse...
streamers shooter band

En de winnaar is: Nederlands Philharmonisch Orkest! Met ruim 200.000 bezoekers per jaar in binnen- en buitenland en de unieke voortrekkersrol en het aantrekken van jong talent en jong publiek is dit een logische...