Confetti Shooter

Handheld confetti shooters is een relatief nieuw productsoort voor de meeste mensen. Confetti shooters zijn ook bekend als confetti kanon of confetti cannon. Voor de mensen die het product niet kennen behoeft het enige uitleg:

Een handheld confetti shooter bestaat uit:

  1. Een buis van geperst karton, verdeeld in 2 delen
  2. Een co2 cilinder onder hoge druk die zorgt voor een knal en stuwkracht voor de lading
  3. Slow confetti (papieren of metallic snippers van 2 x 5 cm)

Het onderste deel van de buis bevat de co2 cilinder/patroon, de bovenste helft bevat de lading (confetti). Wanneer de 2 delen van de buis in tegengestelde richtingen worden gedraaid, wordt de co2 patroon ontgrendeld en komt er een grote druk vrij die zorgt voor het krachtig lanceren van de lading. Het bereik van de confetti varieert van 4 tot 12 meter afhankelijk van het formaat confetti shooter. Bij buitengebruik kunnen de weersomstandigheden dit beïnvloeden.

Richtlijnen:

De lading komt met een grote kracht vrij dus het is zeer onverstandig om de confettishooters op personen te richten. Een verstandige manier is om de confetti shooter omhoog te schieten voor een veilig en maximaal “wauw”effect.

Producteigenschappen:

 

Hoe te gebruiken:

  1. Houd het bovenste deel van de buis vast met de linkerhand
  2. Houd het onderste deel van de buis met de rechterhand vast
  3. Draai het onderste deel in de richting zoals staat aangegeven met een pijltje
  4. Boem!

Block title

Een leuk idee was het wel daar kun je niks over zeggen, een landbouwmachine omgetoverd tot een confettikanon gezien in Boekelo. Of het woord confettikanon hier de juiste benaming is dat is wat overdreven, het...

Confettikanonnen in actie Daar waren ze weer, de confetti kanonnen bij de korfbal finale TOP-DOS. Bij aankomst van de spelers op het veld schoot de confetti ons weer om de oren. Wat een fantastisch effect! Gelukkig stond...